Contents limits

Col·legi

Missatge de Benvinguda del Degà

 

Benvinguts a  www.registradores.org, la pàgina web del Col·legi de Registradors de la Propietat, Béns Mobles i Mercantils d'Espanya.

Els registradors, fent honor de la funció de servei públic que tenen encomanada, pretenen apropar-se al ciutadà a través de les noves tecnologies. Per aquest motiu és molt important que la web sigui una eina dinàmica, interactiva i que faciliti la seva utilització als usuaris.

Des de fa uns quants anys, els registradors estan a l'avantguarda d'aquestes noves tecnologies: les oficines registrals són modernes i estan equipades amb mitjans informàtics importants i amb programari d'última generació, elements que faciliten la tasca diària i que apropen el ciutadà, de manera eficaç i precisa, a la informació continguda als Registres.

Els mètodes de treball han canviat de manera veloç i la totalitat dels registradors ha hagut d'adaptar els seus procediments a les demandes actuals en un temps rècord: així, el Col·legi de Registradors ha estat pioner en la digitalització de documents, en la incorporació de bases gràfiques a les dades de les finques registrals, o en la rapidesa de resposta a l'hora de facilitar, de manera en línia, les peticions dels ciutadans.

Aquesta web és un exemple clar de la modernització a la qual em refereixo: des del Registre Electrònic, l'usuari pot sol·licitar còmodament al Registre de la Propietat o al Registre Mercantil la informació que vulgui, consultar les estadístiques col·legials o fer la presentació telemàtica de comptes.

A més, registradores.org allotja altres apartats interessants,  convertint l'accessibilitat en un element fonamental: les diverses Guies de Servei editades pel Col·legi de Registradors, o el Fons Editorial, amb les referències bibliogràfiques publicades pel Servei d'Estudis del Col·legi de Registradors, són algunes de les seccions que es poden consultar a la pàgina web.

Alfonso Candau Pérez

Degà-President del Col·legi de Registradors d'Espanya

 

 

Contents limits
tancar